donderdag, augustus 19, 2004

Flodder

Gisterochtend Flodder gezien. De eerste film op DVD. Vet Cool zeg. Ja natuurlijk, die scene met de boef en het poedeltje. In het ene shot, boef ziet poedeltje en in het andere shot hangt het poedelriempje achteloos uit zijn bek. Gaaf hee. Ik wil ook actrice worden. Nee, dat is helemaal niet gek. Ik kom uit een hele familie van acteurs en actrices. Mijn tante Urany en tante Xandra en opa Henkie. Affijn kijk zelf maar. Als je de naam Caya aanklikt zie je ze allemaal vanzelf.

Kwamen we vanmiddag op de hei, loopt daar Rietje. Dat is niets bijzonders want Rietje loop altijd 's-middags op de hei. Met allemaal verschillende honden. Zij is 1 van de vele vrijwilligers die elke dag een asielhond uitlaten. Hulde, hulde, kan niet genoeg worden gezegd. Maar vandaag liep ze met een ........ ja, een poedeltje. Bingo, dacht ik, dit wordt mijn grote doorbraak en ik er op af. Ik zag die Bolle nog snel zijn fototoestel pakken. (Even wachten tot'ie klaar was want zo snel is'ie niet meer.) Nou hieronder kun je het zien.

Foto 1 Rietje, foto 2 Rietje ik en het poedeltje en foto 3 Rietje ik en ...... hap.... weg poedeltje

Wat? Schrikken? Ben je mal joh. Dat is allemaal 'make believe'. Gewoon suggestie. Niet het poedeltje in Flodder wordt opgegeten, maar door dat halsbandje denk JIJ dat dat poedeltje is opgegeten. En op die foto heeft die Bolle met een computerprogramma dat poedeltje gewoon weggegumd. Klik foetsie. Je ziet er niets meer van. Make believe.

En nee hoor, Rietje is absoluut geen ma Flodder!