woensdag, februari 13, 2008

JONKIES


Wat nou weer? Nog een videoclip. Heb je wel gezien hoe laat het is? Precies. Speeltijd en dan bedoel ik met al m'n vriendjes. Coen de labrador, Lisa de Dalmatier, Santo nog een labrador, Masha natuurlijk, weet alleen niet welk merk dat is, Kenzo de Benner Senner nog maar 1 jaar en nu al de grootste, nee dat is Jentl, de SintBennard en Kiro de Duitse herder. Dexter, ook onbekende afkomst, is er vadaag niet maar misschien komt Mercedes nog, de pittbul. Wordt weer een fesstje. Nou kijk dan. Jij moet klokkijken, ik weet dat gewoon. Die Bolle {m'n baas) gromt. Kan'ie heel overtuigend, maar nou ben ik niet onder de indruk. Spoedklus voor Carin. Alweer Carin! Nou Carin kan me wat. Eerst spelen. En toen ging de gong. Harmanna riep of ik nog uit wilde. Heb nog nooit zo snel beneden gestaan. De baas roept, riep ik nog onderweg, maar die grap kwam niet over. Hoorde hem op de hei nog steeds grommen. En m'n vriendjes dachten dat ik het was! Goed. Nu weer thuis. Uitgerend en uitgeravot. Kan er nog wel eens flink aan toe gaan met die dominante reutjes. Mij krijgen ze niet. De Kind en Hond Show. Daar gaat de video over. Onderdeel van, ja daar gaan we weer, van PUP tot Wereldkampioen. Het gaat over kinderen tot zeven jaar die in een onderlinge wedstrijd hun grote boeven showen. Geinig, kijken. Carin zit er ook in. Hoog blond en heel zwart. Niet te missen. O ja, voorlopig de laatste video. Als je meer wilt moet je op de Interactieve DVD wachten. Staat nog veel meer op. En in top beeld en geluid kwalteit. Precies: Caya's Home Bouviers.

dinsdag, februari 12, 2008

POPPA JOE


Leuk hoor die Bolle (m'n baas) zo druk bezig, maar hij schuift de rest gewoon naar mij toe. Hee Kokomo, hier. Gisteren Carin en Chimaera, daarna een verhaal over de laatste draaidag, de presentatie van Caya, en ineens lag daar Annemarie met Poppa JOE. Alweer een video. (Slordig ook. Gisteren een schrijffout in Carin's naam en vandaag vergeet hij een hele openingstitel.) Komt goed, maar dat kan toch niet. En hebben jullie al naar buiten gekeken? Schitterend weer met een ijzersterke anti-binnenzit temperatuur. Ik drammen maar geen sjoege. Gelukkig is daar Harmanna, dus naar de hei. Die Bolle niet die blijft zitten met z'n kont op die mooie bureaustoel. Annemarie dus. Dogaerobics. Had die Bolle een hard hoofd in. Eerst alle shots zoek en toen alle foto's. Opnieuw opgehaald en gefotografeerd. Nog niet goed. Gebeurd'm nooit. Jaja, dat zeggen ze allemaal. Ach laat eigenlijk maar. Henk van de Meijden van Prive noemde dat vroeger werktaal en daar is niemand in geinteresseerd. Die Bolle heeft een paar keer met hem gewerkt en dat was een indrukwekkende ervaring. Annemaries story met poppa als model. Waar we op moeten letten als we een pup gaan kopen of ophalen. Kan ik kort samenvatten: Watch the breeder, stupid.

VAN PUP TOT.........

Wat een gezeur. Ik word'r niet goed van. Ieder keer weer. Is zeker nog niet klaar he? Duurt wel lang he? Ja dat duurt lang ja. Die Bolle (m'n baas) zit zich het apelazerus (ja ik weet dat het apenlazerus is maar dat klinkt niet zie hondenlul) te snijden. Snijden? Ja dat is monteren. En zoals vertaalster Katy een eenheid voor vertaling heeft, 0,20 ct per woord, heeft die Bolle voor montage een minuut per uur. Reken maar uit. En nou wil ik er niets meer over horen. Over en uit. Ergens volgende maand is alles klaar. Die Bolle roept dan Deo Volente, maar ik weet niet wat dat betekent. Zoek maar op internet. Hierboven de werkfoto's van de laatste opnamedag. (Op klikken om te vergroten.) De presentatie van Caya. Die leuke make up meid is Imre en die lange witte Halff is uit het lab van CC (alleen voor ingewijden). In de groene chroma key ja. ??? Dan kunnen ze die kleur gebruiken als filter om er wat anders achter te zetten. Zeg maar een doorkijkje. Nee niet alleen groen, blauw kan ook, ieder kleur kan eigenlijk. Maar als je blauw doet en je hebt blauwe ogen komt de achtergrond ook dwars door je ogen heen. Heel spooky. Wat? O hierboven, die ruiters. Dat is het grote Magyarenmonument in Budapest. Caya te paard met helm en zwaard. Heftig. Nee, dat was alleen om de achtergrond uit te proberen. Bettie Boop? Geen idee. Moet je die Bolle vragen, die heeft daar zelf vreselijk hard om moeten lachen. Kijkt heel bewonderend omhoog ja. Maar volgens mij overweegt ze ook een bouvier pup aan te schaffen. Die moeten we dan wel even leren zingen: Boop Boop Biedoop..........

(Kreeg ik vanmiddag een meeltje van Harmanna: Wat ben jij een poepie OH......)

maandag, februari 11, 2008

HUISKAMERBOEVEN


Hoe bedoel je? Nou gewoon, boeven in de huiskamer. Bouviers? Echte bouviers? Ja. Hoeveel? 6. 6!? Ja, een soort sixpack. Je bent gek, dat lijkt wel een kennel. Dat is een kennel. (Op klikken voor wesbite.) Heet de Fremery en ze noemt die troetelboefjes, mijn friemeltjes. Zegt die Bolle. Die is er geweest. Aanbellen, de deur gaat open, staan er zes boeven heftig tegen hem te blaffen. Erachter een leuke blonde meid die zegt, kom maar binnen. Dat doet die Bolle. Speelt diehard. Maar ze bleven blaffen en om hem heen draaien. Trouwens om Caya ook, want ze kwamen daar filmen. Wil die Bolle op een bank gaan zitten, zoef, een boef. Moven, mijn bank. Denkt die Bolle, je kan me wat en stuurt hem er af. Zoef, nieuwe boef. Nou weet ik toevallig wat zij niet weten, veel geduld heeft die Bolle niet, dus die gaat'ie gewoon zitten. Toen wilde die boef wel wegwezen. De ruwe werkelijkheid kan ook voor een boef veel te heavy zijn. (Nee dat zeg ik niet. Ben geen verrader.) Zoef, lag er meteen eentje op de leuning achter hem en begon in z'n oor te likken. En dat allemaal in de huiskamer? Allemaal in de huiskamer. Inclusief kat. Een kat? Ja, die liep er tussendoor of dat hele stelletje haar aan haar r... kon roesten. Rotzoodje in die huiskamer zeker en stinken....... Spic en Span en niks geen geurtjes. Maar het ging niet om de kennel, maar om het borstelen en knippen. Die leuke blonde, heet Carin, doet showhonden en is daarmee kampioen geworden. Dus dacht Caya, die moet ik hebben voor 'Van PUP tot..... ja ja, werelkampioen. Dat weten we nou wel. Is dat nou nog steeds niet af. Nee. Maar het borstelen wel. Boven klikken. Carin verteld.