zaterdag, maart 11, 2006

GOED IDEE

Kreeg ik toegemeeld van Hobby. Jeweetwel, mijn buurkat van Jan en Rietje. (Lees HAASJEOVER van hun jonkies.) Denkt helemaal met me mee. Goed idee dus. Moeten we allemaal doen. Tegelijk. Bijvoorbeeld, morgen bij de eerste ochtendronde. KRAK. Is't zondag en dan zien ze het eerst niet en maandag is het te laat. Hoop ik. Nou ja. We moeten eens een website maken waar honden in Nederland wel welkom zijn. Pubs and dogs is een goed voorbeeld in Engeland. Moeten we hier ook doen. Een website waar alle Nederlandse horeca in staat waar honden welkom zijn. En misschien juist ook wel waar niet! Wie doet? Doe ik er nog een country wandeling bij. Van Tara' Trails. Barbury Castle. Wel uitkijken, je komt langs een shooting range. PANG PANG. Je kan ook niet alles hebben.......

woensdag, maart 08, 2006

Wintersport

Niks wintersport. Hondensport in de lente. Dat zie je goed. Sneeuw! Maakt ons niks uit, maar als die Bolle (m'n baas) moet rennen in de sneeuw wordt'ie ineens heel voorzichtig. Verstuiken of breken van pootjes is heel vervelend als je de hele dag moet staan voor je werk. Maar is niet kinderachtig, toch drie keer de stormbaan gedaan. Zo noemt'ie de run over, onder, langs en door alle apparataten waar we de training altijd mee eindigen. Goed voor je condiesie Bolle, roep ik dan op zijn Amsterdams. (Klik hier en kies het mooiste bargoens. Die Bolle is een Amsterdammer en heeft voor 'drijfseissie' gekozen.) Nee geen bijzonder verhaaltje deze keer. Gewoon omdat ik dit het leukste vind om te doen. Trainen en met sneeuw is dat natuurlijk helemaal toppie. Klik ook even om Cindy en Bikkel, m'n vriendje op de club, te vergroten.) Trouwens, mijn grootste fans kunnen dit nog niet lezen. Zitten een paar dagen zonder internet. Rampzalig, ik weet het. En als je dit weer wel leest, daaaaaaar zijn ze weeeeeer, hoi Masha & Ineke. Ja pecies, dat schreef ik toen ook al. Ze heeft veel te vertellen en heeft nog geeneens geen eigen weblog. Heeft nog in het campagne team van Pim Fortuin gezeten en heeft pas haar tas verloren uit haar scootmobiel. Voor details moet je nu op teletekst kijken. Maar dat is saai! Een weblog, dat zeg ik.

zondag, maart 05, 2006

Balkenende

Op Curaçao is gelukt waar wij al jaren van dromen: Balkenende is weg. Kreeg een meeltje van Kanzeonneke uit de Seru Grande, een van de honden van Lydia. (Zie Kanzeonneke. Na de Wereldreis.)Toen ik het die Bolle (m'n baas) vertelde viel die schaterend van de lol achterover. Eindelijk, at last....! Maar het is die ezel, riep ik nog. Toen barste hij helemaal in snikken uit. Ja die bedoel ik ook HAHAHAHAHA.... En ze weten wel zo ongeveer waar hij is, probeerde ik nog. Toen hapte hij helemaal koortsig naar lucht, ik zou het niet willen weten NEEHEEEEEHAAAAA..... Maar dat meeltje ging eigenlijk helemaal niet over Balkenende, maar over Carnaval. Dat stelt hier in ons multimeteo landje geen fluit voor. Maar daar is het altijd mooi weer, dus een krankzinnuggg feest.(In Duitsland was het trouwens ook slecht weer, maar daar op drie netten, ARD, ZDF en WDR3 de hele Rosenmontag urenlang optochten live. Köln, Mainz en Düsseldurf. Dat is nog eens multimeteomedia.) De foto's die Lydia had gemaakt zaten aan het meeltje van Kanzeonneke, de rattenvanger, vastgeplakt. Wil ik toch even laten zien. Mooie tegenstelling met onze bittere kou. Wat een praal en pracht. De bongo's kanllen er uit. Sorry, er af. In dat ritme valt ons ALAAF als slappe kak uit de toon. Net als het 'ieja' van Balkenende. Die Bolle zit nog steeds te schuddebuiken, maar daar missen ze hem toch wel. Hee jongens kom op. Voor ons honden moet dat toch een makkie zijn. En jullie zijn nog wel met zijn drieën. Zoek die ezel, zo groot is Curaçao niet. En hou jij op met dat stomme gebalk!