vrijdag, september 18, 2009

FRanse Foxen

Dom dom dom. Was die foto die Borstel stuurde een aanvulling op het blogje dat hij al had geschreven en gestuurd. Heb ik niet gezien. En wat die Bolle wel en niet heeft gezien zal ik maar over zwijgen. Die zit al een week in de ellende van de upgrade en nieuwe montage hardware naar HD. Ingewikeld verhaal, wil je niet weten, maar die Bolle is niet bij zinnen want het lukt niet. Gedraag me al dagen als het meest gehoorzame schoothondje en zelfs Harmanna is poeslief. Goed, de blog van Borstel. Komt'ie.....

Hoi Yka,

Gisteren 14 september op de dag dat mijn baasjes 4 jaar bij elkaar zijn, viel er een boom om op de oude weg naar de hut en het dorp, precies over de bron, en waar een kennis van ons als hij ons bezoekt zijn auto parkeert.
De boom staat op het land van een buurman van ons, en even verder op is het weer ons land zoals ook aan de andere kant van de weg daar is onze Notenweide, kom niet aan die boom want dan is het oorlog, nog wel even doorgezaagd en dan rustig aan de kant van de weg laten liggen tot hij hem komt halen.
En toen werd ik gek, op een tractor zie ik twee Maxi's net zoals de oude hond van mijn baasje die midden vorig jaar is ingeslapen,, ik dacht wat krijgen we nu, komen er twee voor terug hier, het is et zo rustig in mijn eentje, Ja die max was wel een beetje bazig, maar zie filmpje hij had het niet van een vreemde, gelukkig zijn het de Foxjes van George onze buurman die helemaal boven aan de andere kant op de berg woont, richting Conques.

Volgende keer meer Yka even bijkomen zie Foto, ik heb een ijszak op mijn hoof van de schrik.

woef Blaf en poot voor de baasjes ook van mijn baasjes.

(Volgende keer meer Yka was dus vorige keer!)

Vondelbellen

Deze foto stuurde Borstel. Had hij in het archief van Bouwens gevonden. In het Vondelpark toen ik nog heel jong was. Mijn trouwe fans hebben deze foto vroeger al gezien. Links Maxi met duidelijk een heel eigen opvatting waar hij naar toe wil. Maxi wilde altijd de baas spelen en ik was nog heel jong, dus had niet veel verweer. Tegen een Fox zeker niet. En die Bolle als ijdele aap met z'n roze das. Lachuhhhhhh........ Maxi is vorig jaar ingeslapen, schreef Borstel. Bouwens is nu bomen aan het omzagen die omgewaaid zijn. Die zijn van z'n buurman maar liggen wel op zijn erf. En die buurman heeft 2 Foxen zag Bouwens tot z'n grote verrassing. Video volgt. Van Bouwens bedoel ik. Wanneer gaan wij trouwens weer eens naar het Vondelpark? Zijn we toen heel veel geweest. Heeft die Bolle nog een stukje virtuele grond gekocht. Moet ik nodig weer eens gaan afbakenen.