zaterdag, mei 23, 2009

EZELS

Gevaarlijk onderwerp ja, maar Bouwens is begonnen. Die schreef dat hij wel een ezel in z'n notentuin (!) wilde en dat ze 's-middags naar een ezelmarkt zouden gaan boven op de berg. Heeft die Bolle (m'n iiiiiijjjjaaaaababaaaaaaas) gauw een catalogus samengesteld. Om je rustig te kunnen voorbereiden. Zag Bouwens die onderste ezel naast die struisvogel wel zitten. Schreef die Bolle terug, niet doen. Veel te duur in onderhoud volgens Harmanna. Dat bedoel ik, gevaarlijk onderwerp. Hoe dat afgelopen is? Het woord aan Borstel:

Yka,

Het heeft lang geduurd maar hier is ie dan weer, de Borstel uit La douce France.
Onze vakantie in Florence was geweldig. Voor de video kun je hier klikken. De andere staat op de weblog van Bouwens.Gisteren moest ik mee naar de Donkey markt, wat gekoppeld is aan een grote Brocante. Het Waterlooplein in alle straten en pleinen van St Cyprién, 15 km bij ons vandaan en 8 km van Conques daar kom je dan langs. Ik heb me daar een Hond gezien zeg, ik werd helemaal opgewonden en mijn baasje ook. Ik denk om andere redenen. Kijk naar de Film, dan begrijp je het wel. Het was weer gezellig op de Donkey markt net een reünie van vrienden, die wij kennen en dan gezamenlijk nog een kopje koffie, maar er zijn altijd een paar slimmerds die dan even weg gaan om hun slag te slaan bij de kraam waar ze iets gezien hebben. Zoals een espresso machine van Cymbali die een vriend kocht voor 80 euro. Drie jaar oud. Nieuwprijs op internet 1000 euro, vandaar dat ie er zo sniesie vandoor ging hahaha. Of'ie werkt weten we nog niet, maar hij toonde hem gisteren via Skype zo trots als een pauw. Oh Ja, Yka veel plezier met jullie nieuwe auto, en dat ie maar veel de route Pinkel via het Tolhuis naar de Kei en weer door naar de Jonge Haan mag rijden. Taxi Harmanna........

Poot Borstel en groetjes van mijn baasjes.PS. Bouwens had een lootje gekocht voor 2 Euro en dan konnie zijn ezel winnen. Hij was helemaal gek van die gevlekte. Maar er is niet gebeld. Jammer. Vanocht in de schaduw al 30 graden. Dat wordt bloedheet vandaag. Riep Bouwens: Ik moet nodig aan de slag maar te benauwd, geen zin en ik ben hier met retraite, zeggen ze. Dus waarom zou ik me druk maken hahaha......... Trouwens, het lijkt hier wel een sexparadijs.
Valt wel mee vind ik. Vooral als je naar die slakken kijkt. Hadden net zo goed vrijende zestigers kunnen zijn.

dinsdag, mei 19, 2009

BORSTELS BAAS BOUWENS BLOG

Bouwens weer. De baas van Borstel ja. Kreeg die Bolle (mijn baas) gisteren toegestuurd. Kijk maar goed naar deze foto. Een brulleeuw!? Nee, lijkt ook op een blafhond. Een blafleeuw? Zou kunnen. Heeft die Bolle een keer meegemaakt in de dierentuin van Artis. Twee Bouvier wijfjes zoogden drie leeuwenwelpjee. Schattig. Die ene boef stond alsmaar tegen het publiek te blaffen om de welpjes te beschermen. Twee oudere dames voor hem (Hahaha, toen waarschijnlijk net zo oud als hij nu), stonden helemaal vertederd te kijken. Zegt die Bolle tegen ze, jaha, dat is nou allemaal wel leuk en aardig, maar zo leren ze die welpjes ook blaffen. Verbijsterd hebben ze hem aangekeken.
Nee, niks blafleeuw. Gewoon een melige maffe Mexicaan die z'n hond op een verveelde middag als leeuw heeft getrimd. Nee, kanniet met Bouviers, er bestaan geen zwarte leeuwen en met blond spoelen ben je elke maand een vermogen kwijt! Ik moet er niet aan denken! 2x per jaar trimmen vind ik al veel te veel. Maar dat ter zijde. (Ik begin steeds meer op die Bolle te lijken. Die schrijft uitsluitend in ter zijdes!) Nee, hieronder, geen Mexicaanse hond, maar Borstel. De baas van Borstel heeft z'n website omgebouwd en er ook een blog van gemaakt. Leuk om te lezen en te kijken. Veel foto's en veel video's. Met Borstel en Aghata de bazin van Borstel. Of je zelf in Zuid Frankrijk woont. Kijk heel strak, ik zeg heeeel strak, naar dat donkere en duistere Rohrschachtest kasteel hieronder, klik hier, en je vliegt er zo naartoe. Verborgen shrink-virussen moet jezelf opsporen.......... Foto van dat Rohrschacht kasteel hierboven is van Ted Bouwens. Zie z'n blog. Deze foto kun je vergroten door er op te klikken en dan kun je je eigen test doen. Twee torens met een poortje is eigenlijk al meer dan voldoende. Maar dat derde torentje, met plat dak nog wel..... en of dat niet genoeg is, een wachtende auto met open deur........En als je denkt te weten wat het betekent: VOORAL NIEMAND VERTELLEN!