zaterdag, oktober 21, 2006

Canon (vervolg)

Neeeee...., niet als vervolg, ik bedoel eigenlijk, ga zelf kijken. Lekker om te lezen en als je het al wist een lekkere opfrisser voor je geheugen, suffies. Genoeg. Ik ben geen schoolfrik. Niks voor mij. Wat? Hiernaast? Dat heeft niets met geschiedenis te maken. Hoewel.... in ieder geval leuk voor verzamelgekken. 1 van de 241 plaatjes op luciferdoosjes. Heftig. Je gelooft je ogen niet. Mooi ook. Toch wel geschiedenis ja. Nee, niet in de Canon. Luciferdoosjes... 241.
(Gezien bij trendbeheer jeroenbosch.)

donderdag, oktober 19, 2006

Canon

Wat krijgen we NOUWWEER? Hoezo, wat krijgen we nou weer. Wat MOETIKDAARMEE? Hoezo WAARMEE? Die Canon! Oooohh..... die Canon. Ja, ik krijg een meeltje van jou en daar hangt een CANON aan. Maar die is niet om te fotograferen (zie al onze foto's) of om te zingen zoals laatst bij Bieslog. Hebben we samen nog meegzongen. Gelachen dat we hebben. Dikke lol. Precies. Die Bolle grijnsde zo breed dat de rillingen over mijn rug liepen. Dan zie je de slechtste kant van zijn karakter boven komen. Niet bang zijn, ging ik door. Nou zeg op, deze CANON, van Nederland notabene, wat moet IK daarmee? Toen keek hij mij heel diep aan en probeerde een intelligente blik in z'n ogen te leggen. Moeilijk na vijf glazen wijn, maar het lukte. LEEEEEEZZZZZUN. Hij spelde het woord helemaal uit. En kun je me ook vertellen waarom? Is goed voor je ontwikkeling tot wijsneusboef. WATTTT!? Zo'n domme rij plaatjes. Ja klein KOKOMO, zo'n domme rij plaatjes. Daar word je heeeel kaaaanap van. En anders word je een hele domme Kokkie. Ja en jij nog een glas wijn en je wordt een hele domme Peppie. Zong even heel snel Peppie & Kokkie (nee niet als canon, dat kan niet in je eentje) maar dat viel helemaal verkeerd. En als je niet begrijpt wat het betekent....... staat er naast. Ga naar de website en daar kun je alles vinden. En nog veel meer. Echt leuk. En als ik dat nou echt niet wil.....ik ben bijna drie jaar en heb nou wel genoeg geleerd. Oom Herrie en Caya doen de Canon ook niet. Hij schonk tergend langzaam een nieuw glas wijn in en ging met het glas in zijn hand achterover zitten. Nam een lange slok en liet de wijn even over z´n tong rollen. Opschepper, doet´ie anders nooit. Hap slik weg, meestal. Dat wil jij wel, dat wil jij echt heel erg wel. Ik vind dat jij.... ik wist het, het ijs wordt glad, spiegelglad. Eieren voor m'n geld. (Ik ben gek op eieren. Vooral warm en zacht gekookt.) Keek snel naar het eerste plaatje. Haaaaa, dat wist ik: hunnebed, heb ik in het echt gezien, in Drente. Vlak bij de Jufferen Lunsingh. Opzoeken in de lijst, hee dat wist ik niet. Tweede plaatje, Romeinse Limes?????? Ook opzoeken Neeeeeee....... (wordt vervolgd.)

dinsdag, oktober 17, 2006

Algorithm .... dinges...march.... of zoiets..... dus


Eigenlijk vind ik er helemaal niks an. Lullig gedoe van volwassen kerels. Maar die Bolle heeft twee dagen blauw gelegen. Nee dat bedoel ik niet, van het lachen. Als'ie zat te werken en ik beneden bij Harmanna lag, hoorden we boven weer dit videootje starten. Volgens mij heeft'ie zelfs de bewegingen mee staan hupsen. Hij is er gek genoeg voor. Heb een keer terugegblaft, nee zeg, kwamen ineens al die Ninja's naar beneden gerend. Harmanna en ik schrokken ons wezenloos. Bijna in de gevangenis. Net als die 972 hieronder. Inmates noemen ze dat. Ook allemaal gek. Nou, wel even kijken. Gezien bij Corrie). Understatement van gejat, door die Bolle. Diefstal. Kannie daar meehuppen.