donderdag, oktober 28, 2004

Delphi


Kijk, we moeten natuurlijk geen ingezonden meededelingen familierubriek worden. Maar het verhaal over BG stond nog niet op internet of we kregen een brief van Diane dat Delphi in de familiekring heel vredig is ingeslapen. Ze was al ruim veertien jaar. Nou dat moest ik even wegslikken want ik had deze zomer nog uitgebreid met haar en Phaedra gespeeld. (Lees het vakantieverhaal. Klikken op 07/25/2004 in de Archives.) Meer met Phaedra natuurlijk, want toen was Delphi ook al heel oud. Nou hoeft Phaedra geen wethouder Hekking meer te spelen, schreef Diane. Wethouder wie? Waar slaat dat nou weer op. Diane gebeld. Nou dat zit zo, in de Koot & Bie programma's (van die Bieslog ja) speelden ze ook burgemeester (Bie) en wethouder (Koot). En die wethouder had alsmaar het hoogste woord omdatie bang was dat ze hem niet zagen staan. Precies het gedrag van Phaedra. Vandaar. O. Maar ik vind het geen vergelijking, een labrador en een wethouder. Hoewel...... wij bouviers zijn dan natuurlijk altijd burgermeester. En wij hoeven niet gekozen te worden, wij kiezen onszelf wel.

En nou het goeie nieuws: In dat vakantieverhaal zitten ook Job en Julius en Job is vandaag jarig. 13 jaar. (Heeft die melige Bolle weer zo'n belachelijke hoerafoto van gemaakt.)

En dan nu het beste nieuws: nog twee nachtjes slapen, dan ben ik jarig. 1 jaar pas. Ik kan nog heeeeeel lang mee. Kom maar op allemaal.